Arbetssökande

Hem » Arbetssökande

Hur vi hjälper dig till ett nytt jobb och en ny framtid

BackToFuture_MainPic1
Hitta rätt steg och väg för dig
Back To Future är inte något för dig som bara är ”mellan jobb”. Våra tjänster är i stället till för dig som har lite svårare att hitta ett arbete. Kanske för att du är smartare eller mera högpresterande än de flesta, eller för att du inte är en dussinmänniska, eller kanske har du haft en del annat att tänka på som tagit all din energi de senaste åren. Eller så kanske du är en av många som aldrig haft ett jobb, men tror att du egentligen skulle vilja ha ett.

Oberoende av vem du är så är nog vi några av de som bäst kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ett nytt jobb. Kanske kommer det ta lite tid, eller så går det snabbare. Vi har sett det mesta och löst problem och kommit runt hinder med de flesta. Och vi kommer, oavsett, att hjälpa dig att ta rätt steg och hitta rätt väg. Och vi satsar all vår energi på att det här ska bli rätt för dig. Och om du satsar din är chanserna riktigt stora för att vi lyckas.

Din bakgrund det viktiga
Vi kan prata länge om hur vi bra vi är på coaching, rehabiliterande insatser och uppföljning och personlig utveckling. Fast allt det här blir ganska ointressant om vi inte vet vem du är eller har hört din historia. Så kontakta oss på info@back-to-future.se eller 073-622 22 91 så vi kan träffas och prata om det som är viktigast: Hur vi kan hjälpa dig tillbaka till en nytt jobb och en ny framtid.

NORJOB - BOOT CAMP

Två veckors intensiv utbildning och förberedelse för dig som är arbetssökande och vill börja arbeta i Norge.